Wil je deze zomer fit blijven en genieten van de buitenlucht? Dan is Aqua Aerobics in het openlucht bad de perfecte oplossing voor jou! Op 13 juni beginnen onze Aqua Aerobics lessen en je kunt je nu al aanmelden! Aqua Aerobics zal iedere dinsdag plaatsvinden van 19:00-20:00 uur.

Aqua Aerobics is een geweldige manier om te werken aan je conditie, spierkracht en flexibiliteit. Tijdens de les worden low-impact oefeningen gedaan in het water, waarbij gebruik wordt gemaakt van de weerstand van het water om je spieren te versterken en je hartslag te verhogen.

In het openlucht bad bieden we de perfecte omgeving om te sporten. Het verfrissende water en de buitenlucht zorgen voor een heerlijk verkoelend effect tijdens het sporten. Bovendien is Aqua Aerobics geschikt voor alle fitnessniveaus en leeftijden. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, Aqua Aerobics in het openlucht bad is geschikt voor iedereen.

Onze professionele instructeurs zorgen voor een leuke en uitdagende les die geschikt is voor alle deelnemers. Bovendien zijn de lessen ook sociaal, omdat je samen met anderen kunt sporten en elkaar kunt motiveren om het beste uit jezelf te halen.

Aanmelden voor onze Aqua Aerobics lessen is nu al mogelijk en we raden je aan om snel te boeken, want de plekken zijn beperkt! Begin op 13 juni met sporten in het openlucht bad en geniet van de vele voordelen van Aqua Aerobics. Verbeter je conditie, versterk je spieren en geniet van de frisse buitenlucht terwijl je werkt aan een gezonder en fitter lichaam.

Een losse les kost slechts €7,50. Wil je vaker meedoen? Dan is een strippenkaart voor 12 lessen een voordelige optie. Deze kost €75,- en geeft je de vrijheid om zelf te kiezen welke lessen je wilt volgen en wanneer.