Wil je deze zomer fit blijven en genieten van de buitenlucht? Dan is Aquajogging in het openlucht bad de perfecte oplossing voor jou! Op 11 mei beginnen onze Aquajogging lessen en je kunt je nu al aanmelden! Aquajogging zal iedere donderdag ochtend plaats vinden van 9:00-10:00 uur.

Aquajogging is een geweldige manier om in vorm te blijven en te genieten van het water tijdens de warmere maanden van het jaar. En wat is er beter dan aquajogging in een openluchtbad? Als je op zoek bent naar een leuke en effectieve manier om te sporten, dan is Aquajogging bij zwem- en speelparadijs het Bosbad de perfecte keuze!

In een openluchtbad kun je genieten van de frisse lucht en het warme weer terwijl je je spieren traint en je conditie verbetert. Het water zorgt voor een lage impact op je gewrichten, waardoor het een geweldige optie is voor mensen met blessures of pijnlijke gewrichten. Bovendien helpt aquajogging bij het verbeteren van je cardiovasculaire gezondheid en verbrand je meer calorieën dan bij traditionele workouts op het droge.

Bij het aquajoggen in een openluchtbad krijg je ook de kans om te genieten van de prachtige omgeving en de natuurlijke schoonheid om je heen. Dit kan helpen om stress te verminderen en je mentale gezondheid te verbeteren, wat op zijn beurt weer bijdraagt aan je algehele welzijn.

Als je op zoek bent naar een effectieve en plezierige manier om in vorm te blijven, probeer dan eens aquajogging in een openluchtbad. Het is een leuke, veilige en toegankelijke manier om je gezondheid en welzijn te verbeteren, terwijl je geniet van de prachtige omgeving om je heen.

Een losse les kost slechts €7,50. Wil je vaker meedoen? Dan is een strippenkaart voor 12 lessen een voordelige optie. Deze kost €75,- en geeft je de vrijheid om zelf te kiezen welke lessen je wilt volgen en wanneer.