Beste bezoekers,

Opgelet! We hebben een belangrijke mededeling betreffende de openingstijden van ons zwem- en speelparadijs op dinsdag 17 mei. We zijn verheugd jullie te laten weten dat we ‘s ochtends open zijn.

Om de ochtend extra speciaal te maken, organiseren we een gezellige koffieochtend met een heerlijke lekkernij. Kom dus langs en begin je dag met een oppepper vol plezier en genot.

Helaas moeten we jullie informeren dat we vanwege de koude weersomstandigheden de middag het zwem- en speelparadijs gesloten zal zijn.

We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op dinsdag 17 mei tijdens onze ochtendopening. Geniet van de koffieochtend en laat je verrassen door de lekkernij die we voor jullie hebben klaargezet. Vergeet niet om warm gekleed te komen, zodat je comfortabel kunt genieten van alle faciliteiten die we bieden.

Bedankt voor jullie begrip en we hopen jullie donderdag tijdens het dauwzwemmen van 06:00 uur tot 08:00 uur weer te zien!

Zwem- & speelparadijs Bosbad in Vledder ligt aan de doorgaande weg van Vledder naar Frederiksoord, naast Camping de Adelhof.
Het Bosbad bestaat uit twee bassins, een peuterbad, een familliebad en een grote speeltuin waar kinderen lekker onbezorgd kunnen glijden, klimmen en ravotten.
De zwembaden en de grote speeltuin worden omringd door een grote zonneweide en een zandstrand. Ruimte genoeg om lekker te zonnen of te relaxen.

Ook vind je bij het Bosbad een uitgebreid horeca gelegenheid, hier kan je heerlijke hapjes, drankjes en ijs halen. Bij het Bosbad zit een groot terras met uitzicht over het Bosbad en de speelweide.

Hier vind je straks alle vrienden van het Bosbad! Deze vrienden maken het mogelijk om te bestaan zoals wij bestaan, waar zijn wij zonder onze sponsors?