Maak kennis met ons fantastische team dat klaarstaat om jou een geweldige tijd te bezorgen in ons zwembad! Bij ons zul je Alies Wagter tegenkomen, onze deskundige teamleider die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom hebben we een geweldig team van professionals die alles in de gaten houden. Amber, Demi, Tineke en Joke zijn onze toegewijde toezichthouders die ervoor zorgen dat jij altijd veilig kunt zwemmen. Zwanet, Rick en Alies zijn onze ervaren zwemonderwijzers en toezichthouders.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door onze vriendelijke receptionistes Dinie, Lubertha en Yasmin die de receptie en kiosk beheren. 

En we hebben fantastisch nieuws voor degenen die graag sportieve activiteiten willen doen! We hebben Marit gevonden, een professionele instructeur die Aqua Jogging gaat geven. Met haar expertise en enthousiasme zal ze ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt tijdens de lessen en het beste uit jezelf haalt.

Kortom, ons team staat voor je klaar om je een veilige, leuke en sportieve tijd te bezorgen in ons zwembad. Kom langs en ontdek het zelf!

Bij het Bosbad in Vledder hebben we het geluk om een fantastisch team van vrijwilligers te hebben die altijd klaarstaan om ons te helpen bij het beheer en de exploitatie van ons prachtige zwem- en speelparadijs.

Onze vrijwilligers zijn een onschatbare bron van hulp en ondersteuning. Ze helpen bij het opzetten en opruimen van evenementen, houden toezicht op het zwembad en de speeltoestellen en bieden zelfs EHBO-diensten aan als dat nodig is. Hun toewijding en enthousiasme zijn onmisbaar voor ons.

We zijn ontzettend dankbaar voor onze vrijwilligers en hun bereidheid om hun tijd en energie te investeren in ons zwem- en speelparadijs. Hun bijdrage maakt het mogelijk om een veilige, leuke en plezierige ervaring te bieden voor onze bezoekers, jong en oud.

Dus als je een bezoek brengt aan het Bosbad in Vledder, zorg er dan voor dat je onze vrijwilligers bedankt voor hun harde werk en toewijding. Ze zijn de ruggengraat van ons team en maken ons zwem- en speelparadijs tot een geweldige plek om te zijn!