Waar is het Bosbad Vledder zonder de medewerkers en vrijwilligers. Veilig zwemmen staat bij het Bosbad centraal, daarom bestaat het team alleen maar uit medewerkers welke beschikken over de juiste diploma’s en certificaten.

De dames en heren welke je rond ziet lopen rond en bij de baden aanwezig zijn:

Daphne groen, zij is onze teamleider en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.
René Rieder, Tineke Heslinga, Demi de Haan houden de ogen goed open en zorgen voor onze veiligheid in en rondom het zwembad. Alies Wager is onze zwemonderwijzer en toezichthouder.

Zodra jij het zwembad binnenkomt zitten hier vaak Dinie Rozeboom en Lubertha de Vries, deze dames beheren de receptie en kiosk.
Zij worden ondersteund door onze zwembadmedewerkers Joke Hoogenkamp en Diewke Hoen.

In de loop van de jaren hebben wij (gelukkig) een groot aantal vrijwilligers bereid gevonden om ons bij het vele werk te ondersteunen.
Het vrijwilligerswerk bestaat o.a. uit het gereedmaken van het zwembad, het groenonderhoud, het schoonmaakwerk, het realiseren van speelvoorzieningen. En dit is nog niet alles. Waar zijn wij zonder onze vrijwilligers?

En ook hier geldt, vele handen maken licht werk!

Ben jij bereid om ons enkele dagdelen te helpen bij de vele werkzaamheden. Of ben jij bereid kassa en kioskwerk te verrichten? Meld je dan aan via onderstaande afbeelding of bij een van onze bestuursleden.
Alle hulp wordt enorm gewaardeerd. Klik op de afbeelding hieronder. Je aanmelden kan je via het contactformulier doen.