Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende manier om je zwemvaardigheden te verbeteren? Doe dan mee met onze trimzwemlessen in het openluchtbad, die beginnen op 10 mei van 18:30-19:30!

Trimzwemmen is een geweldige manier om je conditie te verbeteren en je zwemtechnieken te perfectioneren. Tijdens de lessen wordt er gefocust op het verbeteren van je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Je zwemvaardigheden zullen worden verbeterd, zodat je nog sneller door het water kunt zwemmen!

Onze lessen worden gegeven in het openluchtbad, wat zorgt voor een unieke zwemervaring. Je kunt genieten van de frisse buitenlucht terwijl je aan je gezondheid werkt en nieuwe mensen ontmoet die dezelfde interesses hebben als jij.

Onze ervaren instructeurs zorgen voor een veilige en uitdagende les, geschikt voor alle niveaus en leeftijden. Of je nu een beginner bent of al jarenlang zwemt, onze lessen bieden een leuke uitdaging en zijn een geweldige manier om je zwemvaardigheden te verbeteren.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in voor onze trimzwemlessen in het openluchtbad en start op 10 mei met werken aan je gezondheid en conditie. Kom samen met ons zwemmen en beleef een leuke en uitdagende tijd!

Een losse les kost slechts €7,50. Wil je vaker meedoen? Dan is een strippenkaart voor 12 lessen een voordelige optie. Deze kost €75,- en geeft je de vrijheid om zelf te kiezen welke lessen je wilt volgen en wanneer.