Wil je op een unieke en leuke manier je zwemvaardigheden verbeteren? Doe dan mee aan onze zeemeerminzwemlessen, gegeven door onze ervaren instructeur Sarah. Vanaf 8 mei beginnen de lessen en je kunt je nu al aanmelden!
Het zeemeerminzwemmen zal iedere maandag plaatsvinden van 15:30-16:30 uur. 

Zeemeerminzwemmen is een leuke en uitdagende manier om te leren zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman. Tijdens de lessen krijg je een staart en leer je verschillende technieken om door het water te bewegen. Dit is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om je conditie te verbeteren en je spieren te versterken.

Onze lessen worden gegeven in het openlucht bad, waardoor je kunt genieten van de frisse lucht en de buitenomgeving terwijl je zwemt. Sarah is een ervaren instructeur die je op een veilige en uitdagende manier begeleidt tijdens de lessen. Bovendien zijn de lessen geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

Meld je nu aan voor onze zeemeerminzwemlessen en beleef een unieke en spannende ervaring in ons openlucht bad. Onze instructeur Sarah staat klaar om je te begeleiden en te helpen bij het ontwikkelen van je zwemvaardigheden. Mis deze kans niet en word een echte zeemeermin of zeemeerman!

Ben jij 6 jaar en niet ouder dan 10 jaar, heb jij zwemdiploma A en B, is je schoenmaat niet groter dan maat 38, dan kan jij mee doen!

 

Een losse les kost slechts €7,50. Wil je vaker meedoen? Dan is een strippenkaart voor 12 lessen een voordelige optie. Deze kost €75,- en geeft je de vrijheid om zelf te kiezen welke lessen je wilt volgen en wanneer.