Welkom bij de nieuwspagina van het Zwem- en Speelparadijs Het Bosbad! Op deze pagina houden we je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen, evenementen en activiteiten die plaatsvinden in ons zwembad. Of je nu op zoek bent naar een samenvatting van onze meest recente evenementen, of gewoon wilt weten wat er te doen is in ons zwem- en speelparadijs, je bent hier aan het juiste adres.

Het Bosbad is een van de meest populaire bestemmingen voor families en vrienden die op zoek zijn naar een dag vol plezier en avontuur. Of je nu wilt ontspannen in onze prachtige zwembaden, van de glijbaan wilt glijden of je innerlijke zeemeermin wilt laten zien tijdens onze speciale zeemeermin-zwemevenementen, wij bieden voor ieder wat wils.

Dus neem gerust een kijkje op onze nieuwspagina en ontdek wat er allemaal te beleven is bij Het Bosbad!

Op 27 juni tot en met 30 juni begint de Zwemvierdaagse weer.

Elke dag hebben we een gevarieerd programma boordevol leuke activiteiten op de planning staan. Of je nu een fanatieke zwemmer bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen duik, er is voor ieder wat wils. Van uitdagende spelletjes tot verfrissende wateractiviteiten, het wordt een week om nooit te vergeten!

Wil je deelnemen aan de Zwemvierdaagse? Meld je dan gemakkelijk aan via onze webshop, klik op de foto om je aan te melden! Bij je aanmelding vragen we je vriendelijk om te vermelden hoe vaak je al eerder hebt deelgenomen aan de Zwemvierdaagse

Het zwem- en speelparadijs Bosbad bestaat dit jaar 60 jaar en dat wordt gevierd! Op 26 april vindt de feestelijke opening plaats van het seizoen met allerlei leuke activiteiten, zoals spelletjes en iedereen mag verkleed komen. Het belooft een gezellige dag te worden voor jong en oud. Kom langs en vier samen met ons deze bijzondere mijlpaal. Het Bosbad is de ideale plek om te genieten van de zon en het verfrissende water. Mis deze feestelijke dag niet en vier het 60-jarig bestaan van Het Bosbad met ons!

In zwem- en speelparadijs het Bosbad is er dit jaar voor ieder wat wils! Of je nu op zoek bent naar een intensieve workout of naar ontspanning en plezier in het water, het Bosbad heeft het allemaal.

Voor de sportievelingen zijn er verschillende activiteiten zoals aquajogging, aqua aerobic en trimzwemmen. Hierbij word je begeleid door ervaren instructeurs die ervoor zorgen dat je op een veilige en effectieve manier kunt sporten in het water.

Voor de kinderen biedt het Bosbad zwemlessen aan, zodat zij op een speelse en professionele manier kunnen leren zwemmen. En voor de liefhebbers van sprookjes en magie is er het populaire zeemeerminzwemmen, waarbij je je kunt voelen als een echte zeemeermin of zeemeerman!

Of je nu wilt werken aan je conditie, je zwemvaardigheden wilt verbeteren of gewoon lekker wilt ontspannen en genieten van het water, in het Bosbad is er voor iedereen iets te beleven. Kom langs en ontdek het zelf!

Zwemles start op de volgende momenten:
Zwemdiploma A op woensdag 10 mei van.

Diploma B en C start ook op woensdag 10 mei.
Klik op de afbeelding om je op te geven!

Kom zwemmen als een echte zeemeermin in het Zwem- en Speelparadijs Bosbad! Op maandag 8 mei om 15:30 uur start ons speciale zeemeermin-zwemevenement, waarbij je kunt zwemmen als een prachtige zeemeermin in ons zwembad. Ervaar de magie van het zeemeermin-zwemmen onder begeleiding van onze professionele instructeurs. Mis het niet en boek nu!

Bij ons kan jij genieten van diverse activiteiten in het water, waaronder aquajogging, trimzwemmen en aqua aerobic. Onze professionele instructeurs staan klaar om jou te begeleiden en te inspireren om het beste uit jouw zwemvaardigheden te halen.

Aquajogging is een uitstekende manier om jouw uithoudingsvermogen te verbeteren en jouw spieren te versterken zonder enige impact op jouw gewrichten. Onze aquajogging-sessies bieden een intensieve cardiovasculaire training die jou de hele dag energiek en fit houdt.

Trimzwemmen is een geweldige manier om jouw zwemtechniek te verbeteren en jouw algehele zwemvaardigheid te vergroten. Onze instructeurs bieden een gestructureerde trainingssessie met behulp van verschillende technieken en zwemaccessoires om jouw zwemvaardigheid te verbeteren.

Aqua aerobic is een populaire vorm van wateroefeningen die wordt gedaan op muziek en is geschikt voor mensen van alle leeftijden en niveaus. Het is een leuke en effectieve manier om uw spieren te versterken, jouw cardiovasculaire fitheid te verbeteren en stress te verminderen.

Onze activiteiten worden regelmatig aangeboden, dus bekijk onze website voor de huidige schema’s en prijzen. Of jij nu een beginnende zwemmer bent of een ervaren atleet, wij bieden voor elk wat wils. Reserveer nu uw plek en maak deel uit van onze levendige en actieve zwemgemeenschap!