Zwem- & speelparadijs Bosbad, verwelkomt 20.000ste bezoeker!

Halverwege Augustus was het spannend, tikt het Bosbad deze week de 20.000ste bezoeker van het seizoen aan of niet? Op Facebook wordt een win actie ingezet, de 20.000ste bezoeker wint een gratis jaarabonnement voor het seizoen van 2023. En de 20.000ste bezoeker kwam.

De 20.000ste bezoeker is een zeer trouwe klant van het Bosbad in Vledder. Mevr. van Zuilen (84 jaar) uit Uithoorn. Mevrouw van Zuilen komt al meer dan 20 jaar bij het Bosbad zwemmen. Weer of geen weer,  mevrouw van Zuilen stapt dagelijks op haar gewone fiets van camping Midzomer in Diever naar het Zwem- en speelparadijs het Bosbad in Vledder.
En de volgende generatie heeft het Bosbad ook ontdekt, de kleinkinderen van mevrouw van Zuilen krijgen zwemles bij het Bosbad. 

Als 20.000ste bezoeker heeft mevrouw van Zuilen een mooie bos bloemen en een gratis abonnement voor het seizoen 2023 cadeau gekregen. 
Het zwem- & speelparadijs Bosbad in Vledder is tot 9 september geopend, de poorten voor dit seizoen gaan dicht om 11 uur.

Zwemles voor A, B en C is weer gestart.

Direct na de meivakantie is er een mooie groep met stuk voor stuk kanjers weer gestart met zwemles.
Zwemles vindt elke dinsdag en vrijdag plaats.
Voor zwemdiploma A zijn wij begonnen met twee groepjes, een groep voor de kinderen welke net beginnen en een groep voor kinderen welke al iets meer ervaring hebben.

Wij zijn blij dat er weer zoveel kanjers komen lessen bij ons, wij wensen ze veel succes en vooral plezier!

Het zwembad is weer geopend!

Zaterdag 30 april zijn onze poorten van het zwem- & speelparadijs weer geopend. Een groep enthousiastelingen stonden al voor de deur te wachten, het zwemseizoen is eindelijk geopend!

De eerste fanatiekelingen sprongen direct in het water, erg warm is het helaas nog niet maar zolang je in het water blijft is het prima vol te houden.
De eerste baantjes werden weer getrokken en het was weer lekker!

Vacature voor een Spetterende baan!

Opzoek naar een leuke baan met veel vrijheid? Lekker in de buitenlucht werken in een spetterende omgeving? Reageer dan snel op onze openstaande vacature!